Poisto-ilmalämpöpumppu (lämmitys/jäähdytys)

Nilan tiedustelut ja huoltotilaukset: 050-386 5523  (ark.8-17)

SK Laiteasennus Oy on Nilan Suomi Oy: n yhteistyökumppani. Hoidamme Pirkanmaan alueella Nilan laitteiden myynnin, asennukset ja takuuhuollot.

Nilan EC9 on kätevä ratkaisu, kun halutaan kokonaisvaltainen ratkaisu, jolla voidaan hoitaa talon lämmitys, ilmastointi lämmöntalteenotolla sekä käytöveden lämmitys.

Laite imee lämpimän ilman kosteista tiloista (keittiö, kylpy-, vaate-, kodinhoitohuone), samalla suodattaen pölyt, hajut ja kosteuden. Poistoilmasta talteenotetun energian avulla lämmitetään käyttövettä ja tuloilmaa.

EC9 voidaan kytkeä vesikiertoiseen lämmönjakeluun (patterit, lattialämmitys), jolloin laite voi hoitaa koko asunnon lämmityksen.

EC9-mallissa on vakio-ominaisuutena tuloilman viilennys. Laite pystyy viilentämään tuloilmaa noin 6-10 astetta ulkoilmaa viileämmäksi, samalla hyödyntäen tuloilman lämpöenergiaa käyttöveden lämmityksessä.

Nilan EC9 pystyy vaihtamaan 330 m3 ilmaa tunnissa ja soveltuu asennettavaksi esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Laite vie tilaa tavallisen kaapin verran. Laitteessa on 180 l:n käyttövesivaraaja.