Maalämpöpumppu toimitukset: Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Hämeenkyrö.

SK Laiteasennus Oy on Oilon maalämpöpumppujen virallinen jälleenmyyjä, asennus- ja huoltoliike. Asennamme myös isot yritys halli- ja kiinteistökohteet.

Oilon maalämpöpumput 5-vuoden täystakuulla!

Perusasennus sisältää: Hyväksytyn työnjohtajan. Laitteen asennuksen ja tarvikkeet lämpö- ja vesijohtoverkkoon, sähkötyöt ja tarvikkeet, lämpökaivon kytkentä ja tarvikkeet. Koekäyttö ja käytönopastus.

Perusasennus ei sisällä: Vanhan laitteiston purkutöitä, lämpökaivon lupa-asioita, sähköliittymän muutos ja laajennustöitä, kiinteistön LVIS-muutos tai saneeraus töitä. Pannuhuoneen rakennus- ja saneeraustöitä.

Lisätiedot ja kysymykset sähköpostilla:  tero.sistonen@sklaiteasennus.fi

Oilon takuuehdot 5 vuotta.
Viiden (5) vuoden takuu on voimassa Geocube, Cube,Eco, MH, GT, SH ja RE -tuotteille, kun asennus-, käyttöönotto- ja takuupöytäkirja on asianmukaisesti täytetty sähköisesti OilonCare-järjestelmään tai palautettu takuunantajalle postitse kahden viikon sisällä asennuksesta. Ostaja hyväksyy asennuksen ja käyttöönoton käyttöopastuksineen allekirjoittamalla ko. pöytäkirjan.
Asennusliikkeellä pitää olla viranomaisvaatimusten mukaiset luvat. Maalämpölaitteiston keruupiiri tulee ilmata erityistä huolellisuutta noudattaen sekä keruupiirissä käytettävän maalämpönesteen pakkasenkestävyys tulee olla riittävä eikä nesteessä saa olla sinne kuulumattomia aineita. Keruupiirin sekä lämmönjakopuolen mahdolliset suodattimet täytyy tarkistaa ja puhdistaa käyttöönoton jälkeen.
RE–sarjan lämpöpumpuille pitää olla Oilonin suorittama käyttöönotto. Käyttöönoton voi suorittaa myös Oilonin erikseen nimeämä asennusliike.