Kun haluat luotettavan ”avaimet käteen” toimituksen!

SOITA HETI: 050-386 5523 tai täytä alla oleva lomake.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu myynti ja asennus: Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä + Lähikunnat.

ilmasta-veteen tarinamme alkoi jo vuonna 2008

Ensimmäisen ilmasta-veteen pumppumme asensimme vuonna 2008 ja se oli merkiltään Mitsubishi Electric Zubadan inverter, siinä oli uusi huikea tekniikka, joka mullisti ulkoilman hyödyntämisen ja kylmäprosessin periaatteen. Ensimmäisten asennuksien jälkeen huomasimme, kuinka hyviä ja tehokkaita nämä laitteet olivat ja näimme suuren potentiaalin markkinoilla, mutta alkuvuodet markkinoilla olivat meille hankalia, koska maalämpökauppiaat pelottelivat asiakkaita lauseella “osta vaan ilmasta-veteen pumppu, jos haluat lämmittää suoralla sähköllä”, tämä lause kummitteli monta vuotta, kunnes hiljalleen asiat kääntyivät niin, että useat maalämpöpumppujen valmistajat olivat myös pakotettuja lanseeraamaan omaan mallistoonsa ilmasta-veteen pumpun kehittyvien markkinoiden takia. Tässä kohtaa me tunsimme osaltamme, että eipäs ollut meidän vuosien myynti ja asennus pioneeri työmme tässä asiassa pelkkää sanan helinää. Tilastojen valossa tänä päivänä suomessa maalämpöpumppujen myyntimäärät ovat laskusuhdanteessa ja ilmasta-veteen pumppujen myyntimäärät jyrkässä nousussa.
Edelleen voimme 10 vuoden ja n.250 asennuksen jälkeen sanoa, että valitse sinäkin ilmasta-veteen pumppu ja mieluiten tietenkin SK Laiteasennuksen toimittamana. 

Investoi ilma-vesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Ecodan

(SW75/max.10,2kw) rahoituksella 95€/kk
Kysy ihmeessä lisää, kuinka tämä voi ikinä olla mahdollista?

Naapurin Nuuka-mieskin suosittelee

lämpimästi tarttumaan tähän tarjoukseen.